Advertentie

Aanbieding

Kennen jullie Nextory al?

Nextory is in 2015 in Stockholm opgericht met als doel zo veel mogelijk boeken ter wereld toegankelijk te maken voor meer mensen en om iedereen uit te dagen om het plezier in het lezen te ontdekken. De afgelopen jaren heeft de techniek de wereld waarin we leven veranderd en onze visie is daardoor relevanter dan ooit: Nextory willen het lezen bevorderen door een bredere leeservaring aan te bieden. Hun doel is dat je verhalen gaat lezen of luisteren in plaats van een beetje rond te surfen of nutteloze foto’s door te scrollen.

Vandaag de dag is Nextory één van de grootste Noord-Europese abonnementsdiensten voor luisterboeken en e-books. De app is ook toegankelijk op andere Europese markten. Met Nextory is het eenvoudig om goede boeken te vinden – op je telefoon of je tablet. Er zijn honderdduizenden titels om uit te kiezen.

Of je nu sport, kookt, in de auto zit of je gewoon ontspant, je favoriete boeken zijn zo altijd bij de hand. Kies zelf wat je wilt lezen of luisteren of laat je inspireren door onze lijstjes met boekentips.

Krijg onbeperkt toegang tot honderdduizenden e-books en luisterboeken op je telefoon of je tablet. Luister online of offline, probeer Nextory 30 dagen gratis zonder minimale abonnementsduur en zonder kosten.

Honderdduizenden verhalen wachten. Lees en luister zoveel je wil. Je kiest zelf wanneer je je abonnement wilt veranderen of opzeggen.

Meer leesplezier dan ooit. Meer dan 11.000 lezers waarderen Nextory met 5 sterren in de appstore en Google Play.

Daag jezelf uit om te lezen. Stel jezelf je eigen leesdoel en volg je eigen statistieken met de functies leesuitdaging en leesdagboek.

Ontdek de luisterboeken van Nextory hier
Ontdek de ebooks van Nextory hier

Lid worden?

Dit duurt maar vijf minuten voordat je kunt beginnen. Je maakt een account aan, je download de app welke je terugvindt in de appstore en Google Play. Je kiest de taal en maakt persoonlijke gebruikersprofielen aan… en lees en luister. Je slaat je boeken op in je leeslijst zodat je ze later kan lezen en luisteren wanneer je maar wil.

Kom tot rust met mooie verhalen

Vind de nieuwe favoriete boeken van jou en je kind en kies uit honderdduizenden luisterboeken en e-books vanaf 9,99€ per maand (welkomstaanbod) en probeer 30 dagen gratis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s