Blogtour·Meer voor vrouwen·Recensies

Blogtour Sugar Rush

Sugar Rush

Sandra J. Paul

Algemene informatie:

Auteur: Sandra J. Paul
Titel: Sugar Rush
ISBN: 9781393721598
Uitgeverij: Books & Butterflies
Genre: feelgood
Aantal pagina’s: 35
Uitgave: ebook
Verschijningsdatum: 4 maart 2021
Prijs: 3,99 €

Over de auteur(s):

Sandra J. Paul is een veelzijdig schrijfster die vooral bekend staat om haar spannende jeugdboeken en psychologische thrillers. Zij schreef o.a. Azerty, Moordspel, Kwijt en Mijn waarheid. Tussendoor schrijft ze graag kortere werken. Zo is haar eerste feelgoodverhaal Sugar Rush bij uitgeverij Books & Butterflies verschenen.

Over het boek:

Vier vuurrode enveloppen liggen op de keukentafel wanneer hij die avond thuiskomt. Genummerd, met zijn naam in hoofdletters erop geschreven, en het tijdstip waarop hij ze mag openen. Hij probeert zich te herinneren of hij zijn eigen verjaardag toevallig is vergeten, wat niet zo is. Het is ook geen Valentijn of een andere idiote feestdag voor verliefden. Hij opent de eerste envelop met bevende vingers, en leest de korte tekst: Ik heb zin in een Sugar Rush. Jij ook? Hij staat verstomd. Hij herkent haar handschrift. Maar nee, zij toch niet? Dat kan niet, zij is wel de laatste aan wie hij denkt. Maar wat als zij het toch is? Hij reikt naar de tweede envelop. Het spel is begonnen.

Mijn mening:

Een thrillerauteur die zich aan een feelgood waagt… Een groter verschil is er niet en dan moet het voor de auteur in kwestie bijna een nachtmerrie zijn om de eerste meningen te lezen. Maar in het geval de auteur Sandra J. Paul heet, denk ik dat het twijfelgehalte toch maar bijzonder klein is.
Een cover die er mierzoet uit ziet (ik ben geen zoetekauw) maar dat kan van het verhaal niet gezegd worden.

Leon, een jonge rechter, vindt bij thuiskomst vier enveloppen in valentijnstijl in zijn appartement. Van wie kunnen deze zijn maar nog meer wie kan er in zijn woonst geweest zijn? Bovendien hangt er een parfumgeurtje aan de enveloppen die hem bekend voorkomt. Maar nee, dat kan niet… De persoon waar hij aan denkt staat lijnrecht tegenover hem, dus zij is bijna uitgesloten. Toch zal hij de opdracht moeten uitvoeren die in de envelop beschreven staat…

Een kort verhaal maar met zoveel schwung geschreven dat je er alleen maar blij van wordt. Een mini-filmpje werd voor mijn ogen afgespeeld vol humor, spanning én liefde. Niets overdreven maar met de nodige fantasie die alleen verliefden aan de dag leggen.
Feelgood… dit is wel echt uit je comfortzone komen. Maar Sandra J. Paul heeft dit weer wonderlijk voor elkaar gekregen. Is er iets dat ze niet aan kan? Een auteur in hart en nieren! Laat die volgende feelgoodroman er maar aan komen!

Rating: 4/5

Deelnemende bloggers:

Sugar Rush is online te koop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s