Leesfragment·Meer voor vrouwen·Verwacht

Leesfragment

Vrouw. Met kind

Céline Malyster

Algemene informatie:

Auteur: Céline Malyster
Titel: Vrouw. Met kind
ISBN: 9789490983918
Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts
Genre: fictie gebaseerd op eigen ervaringen
Aantal pagina’s: 295
Uitgave: softcover
Verschijningsdatum: 6 februari 2021
Prijs: 22,99 €

Over de auteur(s):

Céline Malyster heeft een enorm liefde voor theater, speelde verschillende gastrollen in tvreeksen en is vaste presentatrice bij TV Limburg. Daarnaast is ze consultant bij Hotel Hungaria en fiere mama van Max.

Over het boek:

Een paar weken voor de geboorte van hun eerste zoon verlaat Célestes man haar voor een jongere vrouw. Het verandert haar kijk op mannen en relaties grondig en het kost haar grote moeite om een nieuw evenwicht te vinden tussen moederschap, carrière en vrouw zijn. Toch lijkt tijd te helen en ze wordt opnieuw verliefd, op Thomas, een gehuwde man. Maandenlang duurt het spel van aantrekken en afstoten, tot Thomas voor haar kiest en zij eindelijk het gezin krijgt waarvan ze altijd al droomde. Bovendien wordt ze door de hoofdredacteur van het dagblad waarvoor ze schrijft, aangespoord om haar verhaal neer te schrijven in een boek. Het boek slaat aan en ze maakt promotie. Eindelijk lijkt het leven in zijn plooi te vallen. Totdat haar ex-man en vader van haar kind, voor het eerst in acht jaar weer opduikt. Het stabiele leven dat ze heeft opgebouwd, en dat van haar enige zoon, Oscar, wordt weer omgegooid.

Meer dan 14% van de gezinnen zijn eenoudergezinnen, waarvan 80% moeders. Céline Malyster schreef een oprechte roman over dat thema. Ze maakt komaf met de vooroordelen waar een alleenstaande moeder mee te maken krijgt. Vrouw. Met kind is een fictieve roman, geïnspireerd op de schrijvers eigen ervaringen, maar het is vooral een verhaal waarin veel vrouwen zich zullen herkennen.

Leesfragment:

https://cbonline.boekhuis.nl/pls/cover/p_get_cover_fe?p_hash=FD3D705612A75EEC994E75711620C36F

Vrouw. Met kind koop je bij je favoriete boekhandel of online via:

Bol.com
Bazarow.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s