Recensies

Recensie Als de sneeuw smelt

Als de sneeuw smelt

Owan Drake

Algemene informatie:

Auteur: Owan Drake
Titel: Als de sneeuw smelt
ISBN: 1230004264019
Uitgeverij: Smashwords
Genre: thriller
Aantal pagina’s: 198
Uitgave: ebook

Over de auteur(s):

Owan Drake is het schrijvend alter ego van iemand die je misschien kent, maar misschien ook niet. Om persoonlijke redenen heeft hij er voor gekozen om zijn identiteit niet prijs te geven totdat hij zal sterven. Zijn debuutroman is de Zaden der Hoop Boek I – De Val van Hymír, gepubliceerd in 2017.

Over het boek:

Carl Jackson fietst op volle kracht tegen het verkeer in. In zijn gedachten ziet hij nog het appje van de verschrikkelijke sneeuwman: ‘als de sneeuw smelt sterven je kinderen’. Carl moet de opgelegde beproevingen voltooien, anders is hij zijn kinderen kwijt.

De politie is al erg lang op jacht naar deze seriemoordenaar. Agenten Ben van Midden en Mohammed zetten alles op alles om de verschrikkelijke sneeuwman te vatten. Het wordt een dodelijke race tegen de klok.

Mijn mening:

De auteur valt met de deur in huis als je in Als de sneeuw smelt begint te lezen. Aan het tempo van The fast and the furious start de proloog. En in hetzelfde tempo volgt de rest van het verhaal.

Waar ik graag hartkloppingen krijg van een thriller, had ik deze nu niet van het lezen maar van het hypergevoelige schrijven. Owan kan wel degelijk schrijven maar voor mij is het een versnelling te hoog.
Het verhaal moet gruwelijk zijn maar er is een verschil tussen gruwelijk en goor. Je kan ook mensen naar adem laten happen met minder agressieve en discriminerende toon.
Waarschijnlijk zijn er heel wat lezers die dol zijn op deze vorm van schrijven maar voor mij was het té op verschillende vlakken waarbij ik totaal geen leesplezier ervaren heb.

Rating: 2/5

Als de sneeuw smelt lees je online via:

Smashwords

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s