Geen categorie

Advertentie: Bookchoice

Hé, hebben jullie al gehoord van…

naamloos

Velen zweren bij een papieren boek, anderen dan weer bij een ebook. De discussie hieromtrent is al zo dikwijls gestreden dat ikzelf niet meer de behoefte heb hierover uit te wijden.

Desalniettemin je boekenkast constant uit zijn voegen barst omdat je nieuwe boeken aankoopt of niet, als je op vakantie gaat is het sowieso een pak handiger een ereader van een honderd gram in je handtas te stoppen dan dat je een extra koffer meezeult (en betaalt) om je lectuur mee te nemen. Of misschien ben jij wel diegene die door (spijtig genoeg) pijnlijke spieren, reuma, artrose of dergelijke genoodzaakt bent tot het lezen via een ereader. Hey, voel je niet schuldig… het is een pak minder zwaar om te hanteren dan dat lijvige boek van 700 pagina’s.

Het aanbod in ebooks wordt ook hoe langer hoe uitgebreider. Je kan je er zelfs op abonneren als je een echte lettervreter bent.

Eén van de aanbieders op de markt is Bookchoice. Velen hebben er misschien al een abonnement op, anderen wachten misschien sceptisch af maar ik heb het ondertussen kunnen uitproberen en ik vind het zeker geen slechte deal.

2019-09-16 (2)

Iedere maand heb je recht op 8 ebooks en/of audiobooks, en dit voor de prijs van 3,99€/maand (als je een jaarabonnement afsluit). Op jaarbasis is dit 43,89 € waarvan de eerste maand een proeflidmaatschap bevat. Hiervoor wordt er 2 cent aangerekend om je betaalgegevens te verifiëren. Vanaf dan kan je iedere maand 8 ebooks/audioboeken downloaden.

Het gamma is steeds verschillend, gaande van thrillers naar feelgood, literaire en algemene romans en non-fictie. Dus ben je een veellezer is dit zeker de moeite waard.
Deze maand kan je onder andere Laatste adem (Robert Bryndza), Onder de Italiaanse zon (Santa Montefiore), Ik wist het al (Kristin Harmel), Moord op de moestuin (Nicolien Mizee), Zomervacht (Jaap Robben), Verknocht (Lisette Jonkman), Koude angst (Mads Peder Nordbo) en De verloren familie (Jenna Blum) downloaden. In mijn ogen toch wel grote namen voor een klein prijsje.
Als surplus kan je van ieder boek een lees- of audiofragment proberen. En je kan steeds een maand vooruitkijken wat er dan voor verrassends te downloaden is.

Ga je liever niet voor een abonnement maar wil je een ebook aan een zachte prijs aankopen? Dan kan je in de Bookchoice-shop een compacte keuze maken uit enkele boeken aan praktisch de helft van de prijs.

2019-09-16-2-1.png

Zit je met vragen hoe Bookchoice juist in zijn werk gaat, is er het handige tabblad Hulp waarbij je de meeste faq terug kan vinden.

Ben je nog niet bekend met Bookchoice, ga dan een kijkje nemen op hun website en maak gebruik van het gratis proeflidmaatschap van een maand om jezelf te overtuigen of doe het iemand kado.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s