Geen categorie

Persbericht

Clavis Nederland verhuist naar Alkmaar

Per 1 juli verhuist Clavis Nederland van Amsterdam naar Het Hooge Huys, een monumentaal pand in het centrum van Alkmaar. De kinderboekenuitgeverij opent er niet alleen een nieuw kantoor, maar lanceert er ook meteen Willewete Nederland én de eerste Clavis conceptwinkel van Nederland.

Hooge_Huys2


Educatief centrum Willewete

Willewete is een educatief centrum voor deze tijd. Professionele verhalenvertellers en deskundige didactici werken er samen om kinderen onder te dompelen in taal en wetenschap, met spannende verhalen en bewezen methodieken. Willewete is daardoor dé plek voor iedereen die houdt van lezen, onderzoeken, vragen stellen en nieuwsgierig zijn.

10801571_1503910833216181_376101511117686538_n

Alkmaar

Niet alleen is Alkmaar een prachtige stad, maar het is ook een thuisbasis van de lerarenopleiding PABO van Hogeschool Inholland. Met deze partner biedt Clavis Nederland een uitgebreid programma van klasbezoeken en nascholing. Willewete betovert op die manier kinderen met boeken en nieuwe media, en stimuleert leraren en ouders om hetzelfde te doen.

Inholland_Hogeschool_Magenta

Clavis conceptwinkel

Na het succes van de winkels in Hasselt en Brugge opent er nu ook een Clavis conceptwinkel in Nederland. Daar sluit je de rest van de wereld buiten en ga je volledig op in boeken. In de weekenden zijn er bovendien creatieve en educatieve activiteiten voor kinderen en hun (groot)ouders.

9ac7cfd849-herkenrode20clavis

Feest!

Op zaterdag 6 juli vindt de feestelijke opening plaats voor publiek met voorleessessies, schminken, knutselactiviteiten en natuurlijk veel boeken en auteurs. Om 12 uur is de officiële opening waarbij ook wethouder Elly Konijn aanwezig zal zijn.

willewete-start-mailing.indd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s