Recensies

Recensie: Hotel van verlangen

Hotel van verlangen

Tineke Beishuizen

0000300400_Hotel_van_verlangen

Algemene info:

Auteur(s): Tineke Beishuizen
Titel: Hotel van verlangen
ISBN: 9789047204718
Uitgeverij: Ambo Anthos
Genre: feelgood roman
Pagina’s: 65
Uitgave: ebook by Loft Books

Over de auteur(s):

Tineke Beishuizen debuteerde in 2005 met de thriller Als zand door mijn vingers, die meteen een bestseller werd. Ook haar daaropvolgende boeken kwamen in De Bestseller 60 terecht, zoals Wat doen we met Fred? en Schaduwtuin. Ze schrijft al jaren diverse columns voor Libelle.

Over het boek:

Carine is twintig jaar geleden verlaten door haar grote liefde André zonder dat ze hem ooit heeft kunnen vertellen dat ze zwanger was. Twintig jaar later weet haar dochter Merel ook nog altijd niet wie haar vader is. Hier komt onverwachts verandering in, wanneer Merel tijdens haar vakantiebaantje als kamermeisje André ontmoet. En André vraagt dat leuke blonde kamermeisje nog mee uit ook! Er zit niet anders op: Carine zal André eindelijk de waarheid moeten vertellen. Maar het valt niet mee om contact met hem te krijgen, helemaal omdat zij niet de enige vrouw in het hotel is die zijn aandacht probeert te vangen.

Mijn mening:

Hotel van verlangen vertelt het verhaal van Carine die op een dag van haar dochter Merel de melding krijgt dat een goedogende oudere man haar uit gevraagd heeft in het hotel waar ze werkstudente is. Bij het noemen van zijn naam gaan alle alarmbellen af want deze man is namelijk haar vader. Het goed bewaarde geheim van Carine moet opgebiecht worden, maar hoe begint ze er aan? Blijkt dat de man in kwestie nog andere damesharten sneller heeft laten slaan en is het een komen en gaan in het hotel waar hij verblijft.

Van Tineke Beishuizen zijn we reeds gewoon dat ze een vlotte, aangename schrijfstijl hanteert. Hotel van verlangen is dan ook een leuk tussendoor romannetje dat lezers van dit genre zeker zullen smaken.
Je voelt je betrokken met haar personages, die ze kleurrijk weg zet. En je wil koste wat kost weten hoe het verhaal eindigt.

Rating: 3/5

Hotel van verlangen koop je online bij

Bol.com
Proxis.com
Bookspot.be
Boekenwereld.com
Bruna.nl
Ako.nl
Paagman.nl
Standaardboekhandel.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s