In the spotlight

Steun een goed doel

Cirque Ancien

Warriors against cancer

deze

Kanker is een afgrijselijke ziekte. Kanker is het slechtste lot uit de loterij dat spijtig genoeg ook jonge kinderen moeten doorstaan. Met het vertelboek Cirque Ancien wil Warriors against cancer hen juist stimuleren om de kracht en moed te vinden om elk obstakel, groot of klein, te overwinnen.

Cirque Ancien is de titel van een prachtig vertelboek waarin twaalf dappere kankerpatiëntjes de hoofdrol spelen. Twaalf kleine Warriors kropen voor dit project in de huid van enkele mysterieuze circusartiesten en toonden voor de lens van fotograaf Bram Mönster hun ware kracht. Aan de hand van deze schitterende fotoreeks creëerde schrijfster Nikkie van Lierop voor elk van deze circusartiestjes een eigen personage en bracht hen samen in één magische vertelling. De illustraties van Lisiane Moerman brengen de wereld van het circus verder tot leven.

small_2_of_12_1024x1024@2xMet veel liefde kwam zo het grote voorleesboek Cirque Ancien tot stand: een bundeling van prachtige portretten, fabelachtige illustraties en één bijzonder verhaal.
In dit boek wordt de analogie tussen de wondere wereld van het circus en de onzekere en onbekende weg van het genezingsproces na kankerdiagnose en ziekenhuisopname getrokken.

small_10_of_12_250x250@2xMet dit project wil de organisatie op een positieve manier de krachtige boodschap onderstrepen en uitdragen dat kinderen ontzettend moedig en sterk zijn. Ondanks hun kwetsbaarheid zijn zij dappere vechtertjes die het leven vanuit een intrinsiek optimisme beleven. Zij deinzen niet terug voor obstakels, maar overwinnen ze. Ze laten zich niet klein krijgen door een vreselijke ziekte zoals kanker. Zij gaan de strijd aan met een kracht die niemand voor mogelijk houdt.

small_9_of_12_1024x1024@2xVoor elk boek dat Warriors against cancer verkopen, kunnen ze één exemplaar gratis schenken aan een ziekenhuis, school of familie. Dus hoe meer boeken ze verkopen, hoe meer kinderen ze kunnen inspireren.
Door hen te steunen kan u een groot verschil maken voor heel wat dappere patiëntjes. Zo wordt het verhaal van Warriors Against Cancer en Cirque Ancien ook dat van u. Een verhaal van authentiek, belangeloos engagement met een hoog maatschappelijk karakter. Een verhaal dat ze samen uitdragen en waar ze gezamenlijk een wijder draagvlak voor creëren. Samen sturen ze een krachtig signaal en vooral een beeld van onschatbare waarde uit dat doet stilstaan bij de kwetsbaarheid en belang van het leven.

Cirque Ancien
Laat je verwonderen door de wereld van Cirque Ancien, een bundeling van prachtige portretten, fabelachtige illustraties en één bijzonder verhaal.

ISBN – hardcover – 104 pagina’s – vertelboek – Prijs: 28 €, met persoonlijke boodschap: 31 €

Cirque Ancien kan je online bestellen via Warriors against cancer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s