Win

Winactie

Maak kans op
Het weesmeisje (afgelopen)

0000277298_het_weesmeisje

Onlangs verscheen bij Xander Uitgevers de internationale bestseller Het weesmeisje, het eerste deel van een nieuwe, heerlijke reeks waar je niet meer mee wilt ophouden!
Het weesmeisje van Anne Jacobs is een ware traktatie voor iedereen die houdt van meeslepende en sferische historische romans. Je waant je in een andere tijd, in een prachtige villa, met onvergetelijke personages.

Augsburg, 1913. Het jonge weesmeisje Marie voegt zich als keukenmeid bij het personeel van het imposante landhuis van de familie Melzer, die in de textiel hun fortuin hebben verdiend. Tussen de hardwerkende bedienden probeert Marie haar plek te vinden. Katharina, de mooie, jongste dochter van de Melzers, bereidt zich op datzelfde moment voor op het balseizoen. Einde- lijk zal ze aan de buitenwereld worden voorgesteld. Haar broer Paul, de erfgenaam van de familie, lijkt zich afzijdig te houden en geeft de voorkeur aan zijn studentenleven in München… totdat hij Marie ontmoet.
Het weesmeisje is een heerlijke reis naar een prachtige villa uit de vorige eeuw, waar tussen de keurig gedekte tafels en de chic geklede dames liefdes, intriges en geheimen broeien.

Moest je mijn recensie gemist hebben over dit boek, kan je het hier lezen.

Spreekt dit boek je aan? Waag je kans! Het enige dat je moet doen is de regels volgen zoals hieronder beschreven… en duimen.

giveaway-banner3-1

Wat moet je doen? Ga naar mijn facebookpagina, like en deel de originele post en laat hier ook een reactie achter.

Ben je niet social media-minded, maar wil je toch kans maken… Stuur dan een mailtje naar boeklovers@outlook.com o.v.v. Winactie Het weesmeisje en laat je gegevens achter.
Zondagavond 3 februari wordt de winnaar geloot. Succes!

Proficiat Regina Schut, jij hebt dit prachtige boek gewonnen! Kan je je gegevens mailen naar Boeklovers@outlook.com, dan zorg ik ervoor dat je snel kan beginnen lezen? Alvast heel veel leesplezier gewenst!

 

 

 

32 gedachten over “Winactie

 1. Het doet me denken aan de serie Bloemenkinderen van Virginia Amdrews. Reuze spannende verhalen en een hele reeks gat er van komen? Ik laat me graag verrassen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik kreeg via de email bericht en ben gelijk hierheen gegaan,♥ wat een mooie kans. Ik vind de cover zo waanzinnig mooi. Het de recensie gelezen ik zou ook zo graag dat gevoel willen hebben van een boek in 1 keer uit willen lezen♥.
  Op FB heb ik gedeeld en nu duimen draaien of het bericht wordt gepakt, lukte me de vorige keer op 1 of andere manier helaas niet. We gaan het zien vr gr Jenneke van Maurik

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik lees eigenlijk niet zo veel boeken. Heb nog heel veel boeken te lezen. Dus deze winactie laat ik mij voorbijgaan. Het lijkt mij wel een leuk boek want ik hou van historische romans.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik loot graag mee voor dit volgens mij prachtige boek. Ik wissel vele genres af, ben een boeklover van vanalles 🙂
  Toy, toy, toy allemaal! 🍀🍀🍀🍀

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s