Leesfragment·Win

Countdown #3 to 2019

Maak kans op
Mijn naam is Morgen (afgelopen)

0000283110_Mijn_naam_is_Morgen

Mijn naam is Morgen van Damian Dibben is een onweerstaanbare historische roman over een hond op zoek naar zijn baas. Een cultuurhistorische reis door Europa, waar tegelijkertijd de prachtigste muziek wordt gecomponeerd en de gruwelijkste oorlogen worden uitgevochten. Een weergaloos verhaal over de onverwoestbare band tussen mens en dier.

De oude hond Morgen is op zoek naar zijn verdwenen baas. Zijn avonturen brengen hem van het hof van Louis XIV in Versailles tot Amsterdam in de Gouden Eeuw, van de Frost Fair in Londen tot het slagveld van Waterloo. Een duizelingwekkende reis die je meeneemt door tijd en ruimte. Een must voor alle hondenliefhebbers!

Leesfragment:

https://cbonline.boekhuis.nl/pls/cover/p_get_cover_fe?p_hash=9EC910DC94D851F322A87C266ADF8348

Spreekt dit boek je aan? Waag je kans! Het enige dat je moet doen is de regels volgen zoals hieronder beschreven… en duimen.

naamloos

Wat moet je doen? Ga naar mijn facebookpagina, like en deel de originele post en laat hier ook een reactie achter.

Heb je geen Facebook? Geen probleem, via Twitter en Instagram loopt dezelfde actie. En ben je helemaal niet social media-minded, maar wil je toch kans maken… Stuur dan een mailtje naar boeklovers@outlook.com o.v.v. Winactie Countdown #2 en laat je gegevens achter.
Vrijdagavond 4 januari wordt de winnaar geloot. Succes!

NYE2014

Proficiat Sophia Amesz-Grootjans, jij hebt een exemplaar van Mijn naam is Morgen gewonnen!

Kan je mij je gegevens mailen via boeklovers@outlook.com zodat ik het boek kan opsturen? Alvast heel veel leesplezier gewenst!

 

 

13 gedachten over “Countdown #3 to 2019

  1. Natuurlijk doe ik mee als echte hondenliefhebber en Mijn naam is Morgan lijkt me een prachtig boek… en benieuwd wat Morgan allemaal mee moet maken..zoals je leest in dit stukje tekst : In die tijd had ik nog niets van de wereld gezien; ik had nog geen weet van de grootsheid en de verschrikkingen van steden, ik had nog geen oorlogen meegemaakt – met hun stank van heet metaal en koperachtig bloed – en ik had ook nog geen vriend verloren van wie ik hield.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s