Advertentie

Advertentie

Aandacht alle Dreuzels!

Weldra arriveert de Sint en/of de Kerstman…

harry-potter_500x500

November 2018 is dé maand van de bioscooprelease van Fantastic Beasts 2. Tijd om jouw bezoekers helemaal onder te dompelen in J. K. Rowlings Wizarding World. Hun zoektocht start hier!

De Harry Potter shop van bol.com bevat ruim 2500 artikelen: boeken, games, films, speelgoed, schoolartikelen, woonartikelen en merchandise. Bouw de Grote Zaal van Zweinstein na met Lego, speel de Harry Potter versie van Cluedo, lees elke letter uit de magische boekenreeks, maak aantekeningen in een Ravenklauw-notitieboekje, drink koffie uit een Griffoendor-mok of creëer je eigen fantasiewereld met de op de film geïnspireerde poppen.

Tal van ideeën voor een verjaardagsgeschenk, of voor de Sint- en/of Kerstmanlijst.

Voor de boekliefhebbers:

Harry Potter bestaat dit jaar 20 jaar! Dit jubileum moet goed gevierd worden en dat gaan we dan ook zeker samen doen! Er is een speciale box uitgekomen die alle zeven boeken in het Nederlands bevat. Wat wil je nog meer? Wacht niet langer en bekijk hier de complete Nederlandstalige Harry Potter boxset.

9200000091371727

Voor de knutselfanaat:

Speel onvergetelijke scènes uit de Harry Potter en Fantastic Beasts films na met LEGO. Reis naar kasteel Zweinstein met Harry en Ron in de vliegende Ford Anglia, maar kijk uit voor De Zweinstein Beukwilg! Meer fan van Newt Scamander? Open Newt’s koffer en stap in een wereld vol fabeldierenavonturen!

9200000091824263

Voor de verzamelaars:

Nieuw! Harry Potter poppen
Ga met Harry Potter en zijn vrienden terug naar Zweinstein met deze op de films geïnspireerde poppen! Je kunt je favoriete scènes uit de films naspelen, of je eigen verhalen bedenken met Harry Potter. Deze Harry Potter poppen lijken precies op de personages uit de legendarische films. Welke pop is jouw favoriet? 

Harry-Potter-Mattel-Dolls-2018

Nederlandstalige boeken, Engelstalige boeken, Adult version boeken, gezelschapsspelen, boxsets & speciale edities, wizarding world films, school- en woonartikelen, Wizarding World boeken, videogames, kleurboeken, speelgoed en Harry Potter merchandising… alles waar je je Harry Potter-hartje van droomt vind je nu bij bol.com.

Harry Potter shop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s