Win

Steun de Rode duivels

WK-winactie #2 (afgelopen)

dav

De spanning stijgt ten top! Vandaag wordt het de match van de eeuw! Brazilië-België! Kunnen we de Goddelijke Kanaries aan of is het WK voor de Rode Duivels na vanavond voorbij? De zenuwen staan gespannen en de minuten worden afgeteld tot 20u vanavond want dan begint de strijd.

Maar misschien is niet iedereen zo enthousiast over al die voetbalgekte en daarom geef ik vandaag dit pakketje zwart-geel-rode boeken weg. Geen paniek, ik vraag niet om een score, alhoewel dit best mag om het nog leuker te maken. Iedereen krijgt kans om te winnen bij Boeklovers. Dus waag je kans en supporter voor de Rode Duivels (of voor Brazilië).

Een score kan je invoeren tot 20u vanavond (06/07), meedoen voor het pakket kan tot zondagavond 8 juli.

Be supportive en win dit pakket!

Wat zit er in het WK-pakket?

De man van je leven – Arthur Japin

De betovering is verbroken, zeggen mensen wanneer hun grote liefde voorbij is. Het sprookje is uit, als was het een illusie waarmee hun gevoel hen al die jaren had bedrogen. Alsof het een verblinding is geweest, en ze nu verdriet hebben omdat ze beter zijn gaan zien. Ik ben droeviger maar wijzer, verklaren ze, alsof liefhebben een vorm van domheid was en hun ontgoocheling een dure, maar noodzakelijke levensles.
Het tegendeel is waar.
Liefhebben is de illusie niet, maar leven.
Te willen beschermen wat je lief is, desnoods voorbij dit leven.

Dit lijkt Tilly s drijfveer. Zij is ernstig ziek en zoekt een vervangster voor zichzelf, iemand die straks haar plaats naast haar man kan innemen. De vrouw die zij vindt blijkt echter zo perfect bij hem te passen dat hij haar zonder dat Tilly dit wist zelf al had gevonden en in het geheim al een relatie met haar heeft gehad. Door de verrassing die Tilly hun bereidt, verandert haar tragedie in een klucht. Maar wie heeft daarvan eigenlijk de regie? Niets is wat het lijkt.

Eén man, twee vrouwen en een afgelegen huis op een zonnig vakantie-eiland. Een wrange komedie over liefde, trouw, overspel en wraak voor iedereen die ooit geloofd heeft in de liefde.

Kanker & cannabis – Monique Posthumus
Kanker en cannabis, mijn zoektocht naar heling
van Monique Posthumus is een dapper, onthullend en inspirerend persoonlijk verslag van Posthumus’ zoektocht naar een andere manier van genezen. Kanker en Cannabis is geen pleidooi voor cannabis of tegen chemo.

Posthumus kreeg de diagnose ongeneeslijke darmkanker en kwam snel daarna in aanraking met cannabis als mogelijk alternatief voor chemotherapie. Kanker en cannabis is voor kankerpatiënten, voor naasten van kankerpatiënten, voor workaholics en voor artsen; het bevat naast Posthumus’ persoonlijke ervaringen ook belangrijke informatie over o.a. cannabis(olie), chemo, kanker en de werking van de farmaceutische industrie.

Posthumus: ‘Dankzij de cannabisolie en dankzij mijn gemoedstoestand heeft mijn ziekteverloop een wonderlijke wending gekregen. De rode lijn in dit boek is de cannabisplant, die mij zoveel goeds heeft gebracht. Ik heb diep respect voor deze plant gekregen. Cannabis hoort niet thuis in een verdoemhoekje.’

De onderkant van sneeuw – Ilse Ruijters
Hoe ga je verder met je leven nadat je per ongeluk een meisje van drie hebt doodgereden?

Ik trapte op de rem, die ik allang niet meer onder controle had, mijn vingers klauwden in het stuur. Ik spinde in een zee van sneeuw, rond en rond en rond en rond, terwijl mijn adem stokte. Die hobbel waar ik net overheen gereden was, dat was toch niet… Dat kon toch niet… Ik durfde niet te denken wat mijn lijf al had begrepen.

Irene probeert met veel pijn en moeite de draad weer op te pakken nadat ze per ongeluk een peuter heeft doodgereden, maar het verleden achtervolgt haar: ze ontvangt een anonieme bedreiging, waarin staat dat ze nog voor het eind van het jaar zal leren hoe het voelt om je dochter te verliezen. Wie in haar omgeving probeert haar gek te maken, of is ze zélf niet meer te vertrouwen na ‘de moord’ die ze heeft gepleegd? Waar ligt de grens tussen goed en kwaad, en hoe ver ga je om je eigen dochter te redden? Irenes beklemmende strijd leidt haar tot in de diepste krochten van haar psyche, steeds verder weg van haar familie, vrienden en haar ‘oude ik’.

Wat moet je doen? Ga naar mijn facebookpagina, like en deel de originele post en laat hier ook een reactie achter.

Heb je geen Facebook? Geen probleem, via Twitter en Instagram loopt dezelfde actie. En ben je helemaal niet social media-minded, maar wil je toch kans maken… Stuur dan een mailtje naar boeklovers@outlook.com o.v.v. WK-winactie en laat je gegevens achter.
Zondagavond 8 juli wordt er een winnaar geloot. Succes!  

Weer een match waarbij je op het puntje van je zetel zat… en we zitten in de halve finale! Proficiat Rode Duivels, maar ook … mag zich tot gelukkige winnaar kronen. Proficiat!
Kan je je gegevens mailen via boeklovers@outlook.com zodat ik je pakket zo snel mogelijk kan opsturen? En alvast heel veel leesplezier gewenst 🙂

2018-07-09 (3)

Niet gewonnen deze keer? Niet getreurd. Als we morgen de halve finale winnen, komt er nog één WK-winactie waarbij je 6! boeken kan winnen in de kleuren van de teams die voor de finale voetballen.

 

7 gedachten over “Steun de Rode duivels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s