Geen categorie

Win dit zwart-geel-rode boekenpakket

WK-winactie 

IMG_20180628_092928.jpg

Je kan er niet omheen! Het WK voetbal 2018 is bezig en er zijn al sterke ploegen naar huis gestuurd die andere jaren gewonnen hadden.
België heeft tot hiertoe het WK nog nooit gewonnen, dus misschien is het deze keer wel eens aan ons. Men mag dromen hé!

Maar om al die niet-voetballiefhebbende lezers een hart onder de riem te steken geef ik vandaag dit pakketje zwart-geel-rode boeken weg. Geen paniek, ik vraag niet om een score, alhoewel dit best mag om het nog leuker te maken. Iedereen krijgt kans om te winnen bij Boeklovers. Dus waag je kans en supporter voor de Rode Duivels (of voor Engeland).

Een score kan je invoeren tot 20u vanavond (28/06), meedoen voor het pakket kan tot zondagavond 1 juli.

Be supportive en win dit pakket!

Wat zit er in het WK-pakket?

Flora – Gail Godwin
Het is zomer 1945. Na de dood van haar geliefde oma Nonie krijgt de vroegwijze, bijna elfjarige Helen Anstruther een nieuwe oppas, Flora, de tweeëntwintigjarige nicht van haar overleden moeder. Helen en Flora brengen de zomerweken noodgedwongen door in het afgelegen oude huis van de Anstruthers, vanwege haar vaders angst voor een polio-epidemie. Hij wil niet dat zijn dochter ook maar iets overkomt tijdens zijn afwezigheid.
Behalve Mrs. Jones die elke dinsdag ‘Goeie Ouwe Duizend’, zoals het half-vervallen huis wordt genoemd, van boven tot beneden schrobt, en de boodschappenbezorger Finn, een jonge ex-soldaat die vanwege lichamelijke en psychische problemen uit dienst is, komen er geen andere mensen langs. Helen en Flora leven helemaal op van de bezoekjes van Finn.
Helen voelt zich ver boven Flora verheven: een in haar ogen nogal naïeve, dommige jonge vrouw met een geheel andere levenshouding dan haar oma Nonie.
Op Helens elfde verjaardag keert haar vader terug uit Tennessee, waar hij heeft gewerkt aan het geheime Manhattan Project. Zijn thuiskomst, kort na de bom op Hiroshima, brengt een reeks tragische ontwikkelingen op gang die niemand kon voorzien.
Met een huis bovenop een berg en een meisje dat een bom zou kunnen zijn die ooit afgaat, vertelt Flora een verhaal van liefde, spijt en de dingen die we niet ongedaan kunnen maken.

Bella Donna – Mathilde Hoekstra
De meedogenloze Machteld de Wit is vastbesloten: voor haar dertigste heeft ze het gemaakt. Samen met haar vriend Woody begint ze een ego glossy waarmee ze binnen een jaar miljonair hoopt te worden. Al snel is ze de talk of town ze schuimt alle feestjes af, maakt nieuwe vrienden, komt op de radio en staat in de krant. Niets staat haar succes nog in de weg. Maar dan gebeurt er iets wat haar leven volledig op zijn kop zet… De vrouw die alles wilde is een sprankelend debuut over het snelle zakenleven in Amsterdam, over dromen en vooral over de vraag hoe ver je kunt gaan om die dromen waar te maken.

Witte warmte – Dimitri Casteleyn
Victor Sluis is een bevlogen professor aan een gerenommeerde universiteit Leuven. Een hoogst intellectueel en beredeneerd man die de stap zet naar het ondernemerschap en zijn kans schoon ziet om snel rijk te worden. Zijn dochter Eline, enig kind, ontdekt pas hoe beschermend ze is opgevoed wanneer ze psychologie gaat studeren en op kot gaat. Terwijl een eerste liefde Eline dichter bij het echte leven brengt, maakt haar vader een keuze die hun toekomst voorgoed verandert…
Witte warmte is een spannend verhaal over de vertroebelde relatie tussen een vader en een dochter die één ding gemeen hebben: hun passionele zoektocht naar vrijheid.
Met Witte warmte schreef Dimitri Casteleyn een aangrijpende en eigentijdse roman. Rijk aan ideeën en ontregelend herkenbaar tezelfdertijd. Een tragische pageturner over de maakbaarheid van het leven, over de hunkering naar vrijheid, over de zoektocht naar warmte en over keuzes die een gezin voor altijd veranderen.

Wat moet je doen? Ga naar mijn facebookpagina, like en deel de originele post en laat hier ook een reactie achter.

Heb je geen Facebook? Geen probleem, via Twitter en Instagram loopt dezelfde actie. En ben je helemaal niet social media-minded, maar wil je toch kans maken… Stuur dan een mailtje naar boeklovers@outlook.com o.v.v. WK-winactie en laat je gegevens achter.
Zondagavond 1 juli wordt er een winnaar geloot. Succes!

Niet alleen de Rode Duivels hebben ons op een thriller getrakteerd met een 3-2 overwinning maar ook mag … zich tot gelukkige winnaar kronen. Proficiat!

2018-07-03 (2)

Kan je je gegevens mailen via boeklovers@outlook.com zodat ik je pakket zo snel mogelijk kan opsturen? En alvast heel veel leesplezier gewenst 🙂

 

7 gedachten over “Win dit zwart-geel-rode boekenpakket

  1. Een WK pakket, zou super zijn om onze duivels verder aan te moedigen. Ik zou starten met zwart, daarna geel en als laatste rood. Hopelijk zitten we dan in de finale 🙂

    Geliked door 1 persoon

  2. België-England 1-2 want een tweede plaats is beter voor onze duivels verder in het toernooi en gaat onze lieve trainer dus nooit zen beste elftal inzetten. Die boeken zijn goed voor tijdens de andere matchen die men man ziet maar ik niet

    Geliked door 1 persoon

  3. De Rode Duivels doen het super! en wat leuk als je dan ook de kleuren boeken wint in de kleur van de Belgische vlag! Super leuk idee! Ik doe graag mee!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s