Verwacht

Verwacht

Spannende SF-roman over
radicalisering, terrorisme en politieke schandalen

Concept M

Aafke Romeijn

0000253980_Concept_M

Over de auteur:

Aafke Romeijn (Overasselt, 1 december 1986) is een Nederlandse muzikant, schrijfster en journaliste. Ze studeerde compositie aan het Koninklijk Conservatorium (Den Haag) en Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit Utrecht. In 2012 maakte ze haar debuut als popmuzikant.
Haar recentste concept-EP Versplintering op rechts ging over de Tweede Kamer-verkiezingen in maart 2017. Als journaliste is ze werkzaam voor o.a. Vrij Nederland.

Over het boek:

In het jaar 2020, in een Nederland dat sterk lijkt op het onze, leeft Hava, een vijfentwintigjarige vrouw. Haar haren zijn grijs, haar huid is doorschijnend, haar ogen zijn diepzwart. Ze lijdt aan de mysterieuze ziekte kleurloosheid die de maatschappij steeds verder ontwricht: medicatie is onbetaalbaar voor particulieren en de overheid kan de kosten nauwelijks nog dragen.

Hava raakt bevriend met een groep radicalen die voorspellen dat kleurlozen binnen een paar jaar in de meerderheid zijn – het einde van de Westerse wereld. Ze begint te twijfelen aan haar eigen bestaansrecht en besluit dat het tijd is voor actie.

Aafke Romeijn heeft iets aangenaam dwars. Of ze nou op een podium muziek maakt of een nieuw stuk schrijft: ik ben er benieuwd naar. – Thomas Heerma van Voss

ISBN 9789029510059 – paperback – 240 pagina’s – Uitgegeven door De Arbeiderspers – Verschijnt 10 april 2018 – Prijs: 19,99 € – ook verkrijgbaar als ebook à 11,99 € 

Concept M kan je reeds reserveren bij je favoriete boekhandel of online via

Bol.com
Boekenwereld.com
Bruna.nl
Ako.nl
Blz.nl
Libris.nl
Paagman.nl
Proxis.com
Bookspot.be
Standaardboekhandel.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s