Boekpresentatie

L-Storm Publishers


Het spannende vervolg op Het Boek van Voorheen

De wereld achter het water

Jen Minkman

jen-minkman

Jen Minkman (1978) schrijft chicklit en young adult-boeken voor uitgeverijen Ellessy en Storm Publishers.

Jen werd geboren in Alphen aan den Rijn, en verhuisde op 19-jarige leeftijd naar Den Haag voor haar studie aan de Haagse Hogeschool. Na een uitwisseling, stage en masterstudie in Salzburg, Brussel en Cambridge kwam ze terug naar Den Haag en werd lerares Engels op een middelbare school. In haar vrije tijd speelt ze piano, gitaar of viool. Ook leest ze het liefst honderd boeken per jaar, en bij voorkeur schrijft ze er ook een paar! Vaak maakt ze zelf een soundtrack bij haar boeken, omdat muziek altijd een belangrijke rol voor haar speelt bij creativiteit.
Tot dusver zijn haar boeken verschenen in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Chinees en Afrikaans.

In dit spannende vervolg op Het Boek van Voorheen van Jen Minkman, zijn Leia en Walt op weg naar de Wereld achter het Water, waar het legendarische land Cornwall op hen wacht. Tony, hun nieuwe vriend, heeft hen verteld dat alle oorlogen uit het verleden vergeten zijn en dat de inwoners van Bodmin en Dartmoor in vrede met elkaar leven. Mensen houden zich aan de regels van een religie van weleer die vergiffenis en geweldloosheid predikt.

Helaas komen ze er al snel achter dat zelfs een vredelievende, ideale samenleving zoals in Dartmoor zijn tekortkomingen heeft. Na een verboden reis naar Exeter, de oude stad van hun voorvaderen, ontdekken de twee Eilanders meer over de nieuwe wereld dan ze lief is.

Wat als de prijs die je moet betalen voor vrede op aarde te hoog is?

a
Boekpresentatie:

De presentatie zelf begint om 19:30 uur en duurt tot 21:00 uur. Jen Minkman leest een stuk voor uit De Wereld achter het Water en signeert uiteraard de boeken. Daarnaast kun je een prijzenpakket winnen met onder andere een exemplaar van De Wereld achter het Water en de spannende voorganger Het Boek van Voorheen

Programma:
– Introductie van uitgever Natasja Storm
– Jen Minkman aan het woord
– Quiz voor een te gek prijzenpakket
– Signeersessie

Adres:
Boekhandel Haasbeek
Julianastraat 26
2405 CH Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland

Toegang is gratis

Graag even aanmelden via facebook als je komt. 

ISBN 9789492098283 – paperback – 240 pagina’s – fantasy – Uitgegeven door Storm Publishers – Verschijnt 4 november 2016 – Prijs: 17,95 €

Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s