Boektrailers·Leesfragment

Uitgeverij De Fontein


Het leukste boek voor deze zomer! 

Het (buiten)gewone leven van Frank Derrick, 81 jaar 


J.B. Morrison

Morrison

J.B. Morrison was voorheen de zanger van de band Carter the Unstoppable Sex Machine. De inspiratie voor zijn hoofdpersoon Frank kreeg hij na een periode waarin hij intensief met zijn moeder (van 81 jaar) optrok. Hij is blij dat mensen moeten lachen om zijn boek. Hij werkt aan een vervolg. 

Voor fans van De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween van Jonas Jonasson en Pogingen iets van het leven te maken van Hendrik Groen is er nu Het (buiten)gewone leven van Frank Derrick, 81 jaar van J.B. Morrison.

Frank Derrick is 81 jaar en hij is op straat aangereden, op zijn verjaardag nog wel.
Sinds de dood van zijn vrouw woont hij alleen en was het al genoeg uitdaging om zijn dagen te vullen. Maar nu hij, met zijn arm in het gips, ook nog eens niks kán, sleept de tijd zich voort. Aan zijn uitdrukkingsloze kat Bill heeft hij weinig, en zijn verzameling dvd’s heeft hij wel gezien. Zijn dochter woont in Amerika en kan niet even langskomen. Maar ze kan wel hulp inschakelen.
Zo komt Kelly, van de thuiszorg, zijn leven binnen. Hoewel hij haar eerst probeert af te schrikken, raakt Frank al snel op haar gesteld, want zij herinnert hem eraan dat het leven buitengewoon kan zijn, hoe oud je ook bent.

Eenzelfde soort boek als De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry maar minder sentimenteel en moralistisch en met meer humor – lezersreactie *****

Leesfragment:
http://issuu.com/defonteintirion/docs/leesfragment_het__buiten_gewone_lev

Trailer:

ISBN 9789026136344 – paperback – 604 pagina’s – uitgegeven bij Uitgeverij De Fontein – verschenen op 30 juni 2015 –
prijs 17,99 € 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s